Kategorier
Golv

En golvslipning i Nacka förnyar ditt trägolv

Ett trägolv blir med tiden slitet och trist. Det finns företag som erbjuder golvslipning i Nacka. Du kan vända dig dit om du vill fräscha upp ditt trägolv.

Det är vackert med trägolv, men även om du rengör det noggrant blir golvet till sist slitet och smutsigt. Efter en tid kan ditt trägolv vara fullt med repor från bland annat möbler, husdjur, skor och lekande barn. Både smuts och repor försvinner vid en golvslipning, och ditt trägolv blir som nytt igen. Att slipa ett golv är dessutom miljövänligare än att lägga in ett nytt.

Hur gör man då för att slipa ett repigt och nött trägolv? Det går att utföra jobbet på egen hand eller anlita en firma som är experter på golvslipning. Om du anlitar en firma kan du känna dig trygg med att ditt golv får rätt behandling. Det krävs en hel del kunskap för att utföra en korrekt golvslipning.

Golvslipning och ytbehandling

En firma i Nacka som erbjuder golvslipning slipar allt från parkettgolv och fiskbensparkett till massiva furugolv. För att ett trägolv ska bli hållbart och få en vacker finish behövs det också en ytbehandling. Efter slipning kan trägolvet behandlas med olja, hårdvaxolja, lack, bets eller lut.

Går det att slipa alla slags trägolv? Ja, det gör det. Och det är billigare att slipa ett golv än att köpa ett nytt. Ett företag som erbjuder golvslipning använder golvslipningsmaskiner med effektivt sug för att minska dammutsläppet. Din bostad hålls därmed ren och fri från damm under slipningen. Läs mer om golvslipning, gå till denna sida: https://www.golvslipningnacka.nu/