Kategorier
Måleri

Duktiga målare i Stockholm

Det är helt ok att erkänna att man inte vill måla själv utan hellre tar hjälp av en målare i Stockholm. Det viktigaste är ändå hur slutresultatet blir.

Rolf tyckte att det började bli jobbigt på fikarasterna på jobbet. Det enda grabbarna talade om var renoveringar de hade gjort, gjorde eller skulle göra. Han hade själv blivit utfrågad många gånger om när han skulle måla om huset eller när han hade tänkt bygga en altan så att de kunde komma på grillkväll.

Ursäkterna hade varit många från Rolfs sida. Men om sanningen skulle fram så gillade han inte att hålla på med huset. Eller rättare sagt han hade tummen mitt i handen. Men hur erkänner man det för ett gäng hemmafixare? Han var glad att han bodde lite utanför Stockholm så att ingen hade koll på hans senaste projekt som målare.

Erkänna att man hyrt in målare

Nu var det full fart hemma då det kryllade av målare i Stockholm som skulle måla fasaden. Något han inte sagt på jobbet. Men han måste erkänna att det kändes bra att ta hjälp. Rotavdraget gjorde att det inte blivit så dyrt som han fasat för.

När det blev fikarast igen sa han: “Jag har ett gäng målare som målar fasaden på mitt hus.” Istället för att håna såg grabbarna på honom med beundran. Han insåg att allt skryt var för att dölja att de inte hade ekonomin för att ta hjälp. När Rolf berättade om rotavdraget hade alla spetsat öronen. Fanns det kanske en möjlighet för dem också?